İsmetpaşa İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve İnklapları doğrultusunda ,laik ve demokratik bir dünya görüşü ile sorumluluklarını bilen,duyarlı,sosyal,kendine güvenen,karşılaştığı problemleri çözebilen,çağdaş,öz dğerlerine sahip çıkan ,bilgiyi özümseyip kullanabilen öğrencileri bir üst öğrenime hazırlamak ve bu amaçla kaynaklar yaratarak eğitim sürecini desteklemektir.

Başarılar: -KAYMAKAMLIK KUPASI GELENEKSEL HALK OYUNLARI YARIŞMALARI YILDIZLAR İL BİRİNCİSİ(2006) -23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI YILDIZ KIZLAR ATLETİZM ÜÇÜNCÜSÜ -İLKÖĞRETİM KURUMLARI YILDIZLAR KIZ VOLEYBOL İL BİRİNCİSİ -İLKÖĞRETİM KURUMLARI KÜÇÜKLER KIZ VOLEYBOL İL BİRİNCİSİ -23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ VOLEYBOL TURNUVASI ERKEKLER İLÇE BİRİNCİSİ(2010) -23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ VOLEYBOL TURNUVASI KIZLAR İLÇE BİRİNCİSİ(2010)

Servis Bilgisi: Belirli saatlerde dolmuş kalkıyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul Mdr 5444508634

WEB - https://sarikamisismetpasaio.meb.k12.tr

Adres - İSTASYON MAH. 36 SK. ISMETPAŞA ILKOKULU BLOK NO 10 SARIKAMIŞ / KARS

Yerleşim Yeri - Sarıkamış/KARS

Adres - İSTASYON MAH. 36 SK. ISMETPAŞA ILKOKULU BLOK NO 10 SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım Araç ile ulaşım sağlanmaktadır. Aynı zamanda İlçe Merkezinden 15-20 dakika yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 4 km İl merkezine 60 km